Objavljeno: 25.01.2017 u 15:05 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Rođena s osmijehom: Najveselija fotka s carskog reza koju ste ikad vidjeli! (FOTO)

Kakav god porođaj imali, dug, težak, lagan, brz, onaj prvi susret s novorođenim djetetom najljepši je trenutak u životu svakog roditelja. Fotografije s poroda najčešće prikazuju razdragana lica roditelja, a niko ne očekuje da će beba koja je tek došla na svijet biti nasmijana. Zato je ova preslatka fotografija s carskog reza toliko posebna.

rodjena-s-osmijehom-2

Ne samo da su mama i tata oduševljeni, već se i beba smije kao da je najsretnija na svijetu! Kako izgleda beba nakon poroda?

“Znate ono kad je beba takva diva da se rađa s osmijehom? Carmel je zvijezda! Čestitke mami“, piše ispod ove fotografije koja je podijeljena na Instagramu.

Iako su sve fotografije s poroda prekrasne, na ovoj jednostavnoj fotki bez filtera vidi se čista radost i uspjeh koji osjeća majka nakon porođaja, prenosi klokanica24sata.hr. I dokazuje da se ništa ne može usporediti s ovim trenucima, bez obzira kako je beba došla na svijet, vaginalnim porodom ili carskim rezom.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: