Objavljeno: 27.12.2018 u 16:58 | Zanimljivosti | Komentara:

Ribar je spasio pingvina, a nakon godinu dana ugledao je nešto zbog čega su mu krenule suze

Ribar je spasio pingvina koji je zapeo za stijene. Nakon godinu dana mu se vratio kako bi mu zahvalio, a sada to čini svake godine.

ribar-pingvin

Brazilski ribar je pronašao pingvina u kritičnom stanju. Prekriven uljem je zapeo za stijene.

Dobar čovjek ga je okupao i nahranio i očekivao je da će životinja kada ozdravi otići u potragu za svojom obitelji.

Pingvin je dobio ime Dindim i odbijao je otići od svog novog prijatelja. Ostao je punih osam mjeseci, a onda je samo nestao.

Čovjek koji ga je spasio i njegovao je bio tužan, no znao je da je tako moralo biti.

Ono što nije očekivao je da će se Dindim ikada više vratiti. No maleni pingvin je znao da mora posjetiti svog spasitelja te ga posljednjih pet godina svake godine posjećuje i provodi neko vrijeme s njim.

Dindim dolazi kada poželi i odlazi isto tako. Ovo prijateljstvo je uistinu prekrasno i nevjerojatno, a ostavilo je čak i znanstvenike iznenađene jer Dindim prepliva preko 8000 kilometara kako bi se susreo s prijateljem.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: