Objavljeno: 23.07.2017 u 20:56 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Rezervisali smo divnu sobu i otišli na odmor: Kada smo ušli u nju, ZATEKLI SMO ČIST PAKAO (FOTO)

Stiže vrijeme odmora i vrijeme da konačno vidimo šta smo to zaista uplatili kada smo bukirali ljetovanje. Neko prođe tačno onako kako je i zamislio, ali nažalost se vrlo često dešava da smo skupo platili mačku u džaku koja nam se nimalo ne dopada, a upravo to desilo se ovim nesrećnicima.

Razočarenje je blaga riječ za ove užase

Razočarenje je blaga riječ za ove užase

Ljudi na Redditu podijelili su svoja najveća razočaranja u pogledu hotelskih soba, i možemo da kažemo samo da im u najmanju ruku nimalo ne zavidimo.

hotel (2)

Uzmimo za primjer ova dva nesrećna cimera koji su riješili da zarad uštede i na putovanju budu cimeri. Dočekalo ih je vrlo neprijatno iznenađenje – soba jeste lijepa, ali pogled baš i nije, pošto umjesto prozora imaju direktan pogled na osobu koja koristi toalet.

E, tačno tu bih stavio prozor...kad bih ga imao

E, tačno tu bih stavio prozor…kad bih ga imao

Tu je i ovaj nesrećni putnik koji je rezervisao sobu sa pogledom, a mudri vlasnik hotela podvalio mu je samo zavesu. Kada je razgrnuo tkaninu, shvatio je da može da gleda samo u zid.

Sjajno rješenje ako od kupatila hoćete da napravite sobu za mučenje

Sjajno rješenje ako od kupatila hoćete da napravite sobu za mučenje

Ogromno kupatilo daje i ogroman prostor za igru “pronađi toalet papir” a što ga dalje postavite od šolje, dobijate više poena. Jasno je ko je pobedio u ovoj igrici.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: