Objavljeno: 14.11.2017 u 13:52 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Provodila sam posljednje sate sa ocem u bolnici: Onda sam u hodniku vidjela OVO i par sati kasnije tata je umro (FOTO)

Šeron Kol iz Donkastera u Velikoj Britaniji provela je posljednje dane sa ocem koji je bolovao od raka debelog crijeva u bolnici. Imao je 67 godina kada je preminuo, a ona je svaki trenutak provodila sa njim.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Sjedila sam kraj njega i pomislila kako je jako neobično što stalno pokazuje prstom na hodnik. Sve ovo se dešavalo svega par sati prije nego što je preminuo, i nije više mogao ni da priča. Ipak, izgledao je prestrašeno. Bila sam uvjerena da su to samo lijekovi protiv bolova, pa sam zanemarila njegova upozorenja – objašnjava Šeron.

A onda je morala da ode do toaleta i vidjela čudan oblik. Iako je imala poriv da pobjegne, riješila je da pogleda malo bolje – bilo je to obličje vrane.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Bila sam strašno uzdrmana, ali morala sam to da slikam. Tata je umro svega par sati nakon ove slike, a vrane su, kao i gavran, simbol smrti. Prilično je čudno naići na vranu u bolnici.

Kako dalje objašnjava, riješila je da podijeli ove slike kako bi utješila ljude koji se suočavaju sa gubitkom voljene osobe.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Mislim da je ovo dokaz da umiruće neko ili nešto čeka na drugoj strani. Kada vidim ove slike nasmješim se jer znam da je neko preuzeo brigu o njemu – kaže Šeron.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: