Objavljeno: 20.05.2018 u 10:40 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Pronašao 5 malenih štenaca u dvorištu: Kada ih je bolje pogledao, nije vjerovao svojim očima! (FOTO)

U ćošku dvorišta bio je i jedan stari dušek. Jednog dana, čuo je neke čudne zvukove koji su dopirali upravo sa tog mjesta

male-lisice

Kreg Mekgetrik ima veliko dvorište, koje nije u potpunosti sređeno. Ćoškovi su pomalo zarasli, a Kreg je u dvorištu nabacao i neke stvari koje mu nisu bile potrebne u kući.

Tako je u ćošku dvorišta bio i jedan stari dušek. Jednog dana, Kreg je čuo neke čudne zvukove koji su dopirali upravo sa tog mjesta.

Kad je prišao, sačekalo ga je iznenađenje! 5 malih štenaca je bilo šćućureno na dušeku.

Kreg je pozvao prijatelja koji poznaje rase pasa, kako bi ga posavjetovao čime da ih hrani.

Međutim, ispostavilo se da su to mladunci lisice! Majka ih je vjerovatno ostavila tu i otišla da traži hranu.

Vratili su ih na mjesto gdje su ih pronašli, a sljedećeg dana ih više nije bilo. Majka je vjerovatno našla sigurnije mjesto i odvela ih tamo. Tako je najbolje, a majka zna šta je najbolje za svoje mladunce, koji će odrasti u divlje životinje.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: