Objavljeno: 11.05.2018 u 12:54 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Prodavala je BRUSHALTER NA INTERNETU, ali je od ponude koju je dobila POTPUNO ZANIJEMILA! (FOTO)

Da nikad ne znate na koga sve možete da naletite na internetu uvjerili ste se sigurno puno puta, a da čudnih ljudi ima, još jednom je dokazala djevojka po imenu Lauren Vilijams koja je preko aplikacije Depop, popularne u Velikoj Britaniji, prodavala nošenu odjeću.

brushalter-dopisivanje (1)

Djevojka je na prodaju stavila i jedan brushalter za koji je tražila 10 funti. Ipak, brzo joj se javio muškarac koji joj je ponudio 20 funti više, ali uz jedan uslov.

Muškarac ju je, naime, pitao da li hoće da pošalje neopran brushalter.

brushalter-dopisivanje (2)

– Mogu ga oprati prije slanja – odgovorila mu je ona.

– Možeš li ga nositi dan prije nego ga budeš slala? Platiću ti dodatno. 30? – iznenadio ju je on sa svojim zahtjevom.

– Bilo je poprilično jezivo, ali i smiješno u istom trenutku. Odmah sam prepisku proslijedila dečku i umirali smo od smijeha. Odgovorila sam mu samo s puno smajlića, a kada je on pitao ‘znači li to da hoćeš’ nisam mu više odgovarala na poruke – ispričala je djevojka za Unilad.

brushalter-dopisivanje (3)

Kasnije su došli na ideju da bi njen dečko mogao da nosi brushalter cijeli dan pa ga potom prodaju ‘čudaku’, Lauren ipak nije htjela da ima kontakt s njim. Jer ko zna šta bi tražio sljedeći put.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: