Objavljeno: 13.02.2018 u 12:45 | Zanimljivosti | Komentara:

Probala sam GRUDNJAK, htjela da ga kupim, a onda sam saznala nešto što mi je zauvijek OGADILO prodavnice donjeg veša. FUJ!

Kupovina brushaltera je užasno iskustvo, posebno ako imate grudi veće od prosječnih. Nije nimalo lako naći veličinu za vaše ‘loptice’. Ili vas steže u obimu, ili su bretele prekratke, ili ne možete da nađete odgovarajuće korpe. Definitivno najgora šoping potraga – uvijek znate da vas čeka ‘pakao’.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Postaješ ponekad i očajna i gotovo da u svakoj radnji isprobavaš grudnjak, jer samo želiš da nađeš onaj koji ti dobro stoji. Zato i ne razmišljaš o tome da li je isti taj grudnjak prije tebe probalo još more žena, i da li su bile okupane ili ne. Vjeruješ da je prodavnica čista i da imaju standarde, kao i da provjeravaju sve artikle prije nego što ih vrate na rafove i ofingere.

No, to očigledno nije bio slučaj u situaciji u kojoj se našla korisnica Tvitera Natali, pa je i podijelila svoje iskustvo sa svijetom.

Isprva je pomislila da je konačno pronašla pravi grudnjak koji joj sjajno pristaje i da bi trebalo da ga kupi, ali kako nije imao nikakvu oznaku, pozvala je prodavačicu da joj pomogne.

Ispostavilo se da brushalter nije imao etiketu, jer zapravo nije pripadao toj prodavnici. Neko je jednostavno skinuo svoj stari brushalter, ostavio ga na vješalici i zamijenio novim.

A svi znamo da većina žena zaista rijetko pere grudnjake… Tako da možete da zamislite koliko je gadna i grozna čak i sama ideja da isprobavate brus koji je neko nosio ko zna koliko puta prije vas.

Ono što je zapravo pitanje – kako je moguće da je došlo do ovakve greške. Čak i ako ova prevara nije primjećena, kako neko od zaposlenih nije primijetio da su na police vratili nešto što je već nošeno i što ne pripada njihovom brendu?

Da li se vama nekada desilo nešto slično?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: