Objavljeno: 18.11.2017 u 9:12 | Zanimljivosti | Komentara:

Princ Hari je imao 3 godine i ležao je u bolnici. Dajanin potez je raznježio sve ljekare i sestre!

Svi znamo da je princeza Dajana bila žena sa velikim srcem, koja se širom svijeta borila za ljudska prava, naročito za siromašna i bolesne od HIV-a.

dajana-f

Međutim, kad bi došla kući, ulazila bi u ulogu majke, koja joj je bila najdraža. Kad je bila sa svojom djecom, njeno srce je bilo rezervisano samo za njih.

Dajana je bila posvećena majka, a neki detalji vezani za njeno roditeljstvo se otkrivaju i danas, 20 godina nakon njene smrti. Jedan od njenih prijatelja, otkrio je nedavno jednu situaciju, kada je princ Hari bio bolestan u bolnici.

Ne samo da je bila uz njega sve vrijeme u bolnici, već je zahtjevala i da spava na podu, blizu njega. Nije željela da ga ostavi samog ni na trenutak, a princ je tada imao samo 3 godine.

Spavanje na podu svakako nije za princeze, ali za majku je to normalno. Ipak, osoblje bolnice se potrudilo da joj nađe dušek, da bi joj na podu ipak bilo malo udobnije.

Dajana je tada imala 26 godina

Od njene smrti je prošlo čak 20 godina. Iako ju je volio cijeli svijet, sigurno je najteže njenim sinovima. Naročito kad se prisjete ovakvih situacija.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: