Objavljeno: 20.01.2018 u 13:15 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Prije nego što je umrla, mužu je ostavila DETALJNA UPUTSTVA o zalivanju cvijeća. Neumorno ga je zalivao, a onda je OTKRIO ISTINU

Antonija Nikol podijelila je na Tviteru nevjerovatnu priču. Njena mama pred smrt je dala svom suprugu a Antonijinom tati detaljna uputstva o zalivanju biljaka koje su smještene u kupatilu.

cvijece (1)

I tata je uputstva, prirodno, religiozno pratio.

A onda je, poslije mjeseci i mjeseci zalivanja shvatio – biljke su vještačke.

- Tačno mogu da zamislim mamu kako ga posmatra i kikoće se – kaže Antonija.

cvijece (2)

A na pitanja kako je tata uspjeo da ne primjeti da se bavi vještačkim biljem, Antonija kaže da je zelenilo tako dobro urađeno da se ni ne primjećuje da nije pravo.

Bilo kako bilo, kako kaže ova djevojka, mama je uvijek bila glavni zezator u kući, i riješila je da i ode u tom svom stilu. A fora joj je sjajno uspjela.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: