Objavljeno: 02.01.2019 u 17:33 | Zanimljivosti | Komentara:

PRELJUBNIK OTIŠAO NA ‘SLUŽBENO PUTOVANJE’, A ONDA MU ŽENA POSLALA MAIL: “Voljeni mužu, imala sam malu nesreću…” (FOTO)

Umjesto urlanja, svađe i plakanja, ova prevarena žena našla je puno bolji način da se osveti nevjernom suprugu.

preljubnik-1

Čitav sarkazam postaje jasan tek u post scriptumu emaila kojeg je prevarena žena poslala svom suprugu koji je bio na poslovnom putu.

“Mom voljenom suprugu,

Prije nego što se vratiš s puta, samo bih htjela da znaš za malu nesreću koju sam imala s terencem kada sam parkirala. Srećom, nije bila teška i nisam ozlijeđena tako da, molim te, ne brini zbog mene.

Vraćala sam se iz dućana i kada sam došla na prilaz malo sam pritisnula gas umjesto kočnice. Vrata garaže su malo udubljena, ali terenac se srećom zaustavio kad je trknuo tvoj auto.

Stvarmo mi je žao, ali znam da ćeš mi oprostiti jer imaš veliko srce. Znaš koliko te volim i koliko brinem za tebe, ljubavi moja.

Šaljem ti i sliku.

Jedva čekam da te ponovo držim u rukama.

Tvoja voljena supruga.

preljubnik-2

P.S. Tražila te tvoja cura!

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: