Objavljeno: 13.01.2018 u 12:02 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Poznati advokat je nagovorio OVU LJEPOTICU da izađe sa njim: Doveo je u svoju vilu, ona se napila i USLIJEDIO JE POTPUNI SKANDAL

Entoni Bazbi, advokat iz Hjustona, veoma je uspješan i poznat u širim krugovima. Žene oblijeću oko njega, ali on je oko bacio na Lindi Lu Lejmen (29), novinarku koja prati suđenja pa su se tako i upoznali.

Pozvao ju je na sastanak i na njegovo veliko zadovoljstvo, pristala je.

Sve je išlo dobro dok je on nije odveo u svoju vilu. Lindi je, kaže, bila malo više pripita i u takvom stanju uništila je dvije skupocene skulpture kao i tri originalne slike.

- Pozvao sam joj taksi kad sam vidio da je previše pijana, ali ona je odbijala da ode i krila se po kući. Tako mi je i uništila dvije originalne slike Endija Vorhola vrijedne na stotine hiljada dolara – rekao je policiji.

Sve u svemu, taj dejt koštao ga je 300.000 dolara. Završila je u pritvoru, njen advokat tvrdi da je ona inače “dobra osoba”, i da advokat “izvrće činjenice”. Trenutno se ona brani sa uslovne slobode, a da li će i kako biti kažnjena, ostaje da se vidi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: