Objavljeno: 11.02.2018 u 22:15 | Zanimljivosti | Komentara:

Potrošio 80.000 dolara na operacije kako bi izgledao kao Britney Spears, a evo kako izgleda danas (Foto)

Neke osobe su jednostavno opsjednute poznatim ličnostima. Poznato nam je da neke osobe žele čak i da izgledaju kao one. Više se ne radi o kopiranje odjeće ili boje kose, već operacijama koje se rade kako bi ličili na poznate.

britney-foto

Ovaj momak je vjerovali ili ne, potrošio čak 80 000 dolara na operacije kako bi izgledao kao Britney Spears. Riječ je o Brajanu koji ima 31 godinu i živi u Los Angelesu. Njegova opsesija Britney je počela kada je imao 17 godina.

“Ona je bila velika zvijezda i ja sam osjećao veliku privlačnost prema njoj” Čak ju je i upoznao na jednom odmoru.

britney-prije

Brajan kaže da voli Britney jer se ne boji pokazati šta zaista jeste. On se ugledao na nju. Želio je i fizički da liči, pa se podvrgnuo mnogim estetskim operacijama. Pogledajte kako Brajan izgleda nakon transformacije:

britney-poslije

Šta kažete na ovo? Da li po vama liči na poznatu pjevačicu ili je ovo bio uzaludno bačen novac? Pišite nam vaše mišljenje…

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: