Objavljeno: 16.06.2017 u 11:38 | Zanimljivosti | Komentara:

PORODICA IZ ŠKOTSKE OČAJNA U POTRAZI ZA DADILJOM: Radnika bi platili pravo bogatstvo, ali postoji jeziva kvaka zbog koje im se niko ne javlja

Porodica iz Škotske traži dadilju i nudi za taj posao 50.000 funti godišnje bruto, smještaj i hranu. Čitava priča, kao i što sami pretpostavljate, zvuči preidealno. Postoji jedna stvar koja odbija one koji su u potrazi za poslom.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Naime, roditelji traže zamjensku dadilju nakon što je pet zaposlenika u posljednjih 12 mjeseci dalo otkaz zbog, kako tvrde, ‘nadnaravnih zbivanja’ u njihovoj staroj kući, koja su uključivala razbijanje stakala, čudne zvukove i micanje namještaja.

Porodica je pomoć zatražila na društvenim mrežama u nadi da će se ipak naći netko dovoljno hrabar i pristati na ‘izazov’ u njihovoj ‘ukletoj’ kući u Škotskoj i nekog tko će ostati dulje od prethodnih zaposlenika.

Navode da u kući žive već deset godina te da su jako zauzeti poslom i često su na putu, a navodne čudne događaje nikada osobno nisu iskusili, već su im o tome samo pričali njihovi bivši zaposlenici, ali ističu da im je pri kupovini kuće rečeno kako se priča da je kuća ukleta. Konkretnih dokaza za to, naravno, nema, ali i glasine su dovoljne da se dođe na zao glas, a u takvim situacijama ni angažman potencijalnih zaposlenika nije prejeftin.

Oglas za posao objavljen je na stranici Childcare.co.uk, a u njemu piše kako su djeca, za koju se zaposlenik mora brinuti u prostranoj prostranoj kući u regiji Scottish Borders, stara 5 i 7 godina.

Za posao se može prijaviti na gore postavljenoj poveznici, no valja biti svjestan da se u kući provodi puno vremena sam i spava tamo od ponedjeljka do petka – doduše, u vlastitoj sobi s kupaonicom i kuhinjom, a godišnje se može iskoristiti i 28 dana godišnjeg odmora.

Zadaci uključuju pripravljanje doručka djeci, spremanje za školu, odvoženje i dovoženje djece iz škole i pomaganje u pisanju zadaće, kao i spremanje mališana za spavanje.

Roditelji tvrde kako im se dosad javilo nekoliko dadilja raspitujući se o detaljima, no nitko se još službeno nije javio na oglas za posao koji je objavljen još 29. svibnja.

Voditelji stranice na kojoj je oglas objavljen u prvi mah su bili izuzetno iznenađeni njegovim sadržajem, ali su nakon višestrukih provjera potvrdili njegovu autentičnost. Navode da nitko od prethodnih zaposlenika nije pretrpio nikakvu ozljedu, piše Daily Mirror.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: