Objavljeno: 09.03.2018 u 21:36 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Pored bebe, u stomaku je sve vrijeme nosila još nešto. Ono što su izvadili, zapanjilo je CIJELI SVIJET!

Lusi Halejn i njen suprug nisu željeli još djece. Iz tog razloga, koristili su spiralu kao zaštitu od neželjene trudnoće. Spirala garantuje sigurnu zaštitu, oko 99%.

Međutim, Lusi je ipak otkrila da je ostala u drugom stanju. Bila je u 18. nedelji trudnoće.

mama-beba (1)

Iako je Lusi tvrdila da ima spiralu, ljekar to nije mogao da vidi na ultrazvuku, pa je pretpostavio da je već ispala. Međutim, Lusi se ne sjeća momenta kada se to desilo. Bila je sumnjičava, ali je povjerovala ljekaru da spirala više nije u njoj.

27. aprila je rodila sina. Pored njega, iz Lusi su prilikom porođaja izvadili i spiralu. Bila je sve vrijeme u njoj, iza placente!

mama-beba (2)

Fotofrafija njenog sina koji drži spiralu obišla je svijet. Niko nije mogao da vjeruje da je ovakav propust ljekara moguć!

Ipak, pored ove, potencijalno opasne situacije koja ih je zadesila, porodica je presrećna i uživa u novom članu.

Vjerujemo da će se Lusi ubuduće ipak opredjeliti za neki drugi metod kontracepcije.

Podijelite ovu nevjerovatnu priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: