Objavljeno: 13.06.2016 u 13:10 | Zanimljivosti | Komentara:

POPLJUVALI MAJKU S BEBOM U TRGOVINI Njena osveta oduševila svijet

Dianne Hoffmeyer čekala je u redu kako bi kupila kavu i krafnu u lokalnoj trgovini u Michiganu. Tada je začula dvije žene koje su bile iza nje, kako neprimjereno komentiraju njezin izgled.

zena-debljina

”Pogledaj kako joj je kosa zapuštena. Izrast joj se vidi… Ta može kita pojesti za obrok“, bio je samo dio njihovih komentara.

Žene, koje Dianne nikada prije nije vidjela, nastavile su s vrijeđanjem. Naime, Dianne je vodila bitku s težinom i premda je bila smršavjela 80 kilograma, njihove riječi su je boljele. S obzirom da je odlučila nastaviti mršavjeti, krafna nije bila za nju već za njezinu 22-mjesečnu kćerkicu koja je u nezgodnom trenutku bila s njom u trgovini.

“Još u trgovini sam počela plakati jer su me njihove riječi jako pogodile. Ne znam zašto netko ima potrebu biti toliko okrutan”, rekla je.
Unatoč tome što je bila potpuno shrvana, odgovorila je ženama na način koji je u međuvremenu postao hit na internetu. Kazala je blagajnici neka na njezin račun stavi i kave zlostavljačica što je blagajnicu potpuno šokiralo.

Mogla je biti nepristojna i odgovoriti nešto tim ženama, ali je željela biti dobar primjer svojoj malenoj kćeri.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: