Objavljeno: 09.12.2016 u 15:40 | Zanimljivosti | Komentara:

OŽENJEN MUŠKARAC OSTAVIO TRUDNU LJUBAVNICU: Poslije 9 mjeseci dobio je razglednicu! Pao je u nesvijest!

Oženjeni Norvežanin, koji nije htio da otkriva ime a i sa razlogom, nekoliko godina je imao ljubavnicu iz Italije. Iako je bio ubijeđen da su se dobro “pazili“, ona je ostala u drugom stanju, a kada mu je to saopštila zamolio ju je da se vrati u Italiju i zaboravi na sve što su imali. On zapravo uopšte nije bio spreman da ukalja svoju reputaciju i razvede se od dugogodišnje supruge.

trudnica-pixabay

Ponudio joj je ogromnu svotu novca, samo da se porodi u tajnosti. Takođe joj je obećao da će obezbijediti sredstva za dijete do njegove 18. godine.

Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dijete rodilo. Da bi izbjegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi. Poslije nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju.

Zatim, prošlo je devet mjeseci.

Jedne noći, čovjek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima:

- Dragi, danas smo dobili čudnu razglednicu.

- To je zanimljivo. Daj mi da pogledam – odgovorio je.

Dala mu je razglednicu i čekala njegovu reakciju. Čovjek je pročitao nekoliko redova, zastao, za tim je preblijedio i onesvijestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo:

“Špagete, špagete, špagete, špagete, špagete. Tri porcije sa ćuftama i dve bez. Molim Vas pošaljite još sosa“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: