Objavljeno: 14.01.2018 u 13:20 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ovo nije šala: Snimili obiteljske fotografije, ali ovo nisu očekivali

Pam i Dave Zaring ostali su neugodno iznenađeni kada su dobili svoje obiteljske fotografije koje su snimili prošle godine. Da stvar bude bolja platili su ih 250 dolara i sve to nije šala, napisali su na Facebooku. Uz to su objavili i šest fotografija.

profesionalni-fotograf

“Platili smo 250 dolara za snimanje obiteljskih fotografija. Molimo pogledajte ove fotografije koje nam je dostavila”, stoji između ostalog u postu.

Obitelj kaže i da je ‘profesionalka’ koja ih je snimila rekla kako sjene toga sunčanog dana nisu bile baš najbolje i da nikada nije naučila retuširati fotografije. Fotografije su nasmijale korisnike društvenih mreža i postale viralni hit, piše mashable.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: