Objavljeno: 23.08.2017 u 20:21 | Zanimljivosti | Komentara:

Ovo je vaša najveća SLABOST prema vašem horoskopskom znaku…

Svako od nas ima neku slabost, te neke slabosti, mane, karakterišu horoskopske znakove a ovo su neke od njih:

horoskop-slabost

Ovan se brzo naljuti, čak i zbog sitnice, ali ipak ta ljutnja ne traje dugo. Često ih povrijede neke stvari, ali su u stanju preći preko toga u kratkom vremenskom periodu.

Bik je često netolerantan u nekim stvarima, a ipak nekada treba opustiti i saslušati druge.

Blizanci su često neosjetljivi i ne razumiju tuđe osjećaje, ne misle da li će svojim postupcima nekoga povrijediti.Trebate se staviti i na tuđe mjesto.

Rak je vrlo osjećajan, ali zato često pomišlja na osvetu kada ga neko povrijedi. Uzdignite se iznad toga jer je vaš uspjeh i ignorisanje nebitnih osoba vaša pobjeda.

Lav je često arogantan, pripazite malo na takvo ponašanje.

Djevica voli kontrolirati druge, što nije dobro.Trebate stvari držati pod kontrolom ali pretjerivati u kontrolisanju drugih, ne.

Škorpije često razmišljaju o prošlosti i stoje u mjestu. Možete se prisjećati prošlosti, ali ne možete živjeti u prošlosti, već krenite dalje.

Strijelac nekada zna biti sebičan. Misli samo na sebe, dok tuđe potrebe i osjećanja ne razumije.Svakako je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim

Jarca karakteriše tvrdoglavost i mnogo puta će napraviti iste greške zbog svoje tvrdoglavosti. Zapamtite, na greškama se uči i nemojte misliti da ste samo vi u pravu, već poslušajte i druge. Svakako je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim.

Vodolija se često boji reći šta zaista misli i obično je neutralan. Čak će dozvoliti da mu drugi određuju neke stvari.

Ribe često ne žele vidjeti stvari onakve kakve zaista jesu, već se zavaravaju.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: