Objavljeno: 25.07.2017 u 11:24 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ovo je Ritina radna uniforma: Kada je skine, ZAPANJI sve PRIZOROM! (FOTO)

Rita Matos iz Brazila je još jedna djevojka koja radi jedan posao, a mašta o nekoj drugoj karijeri, a ona i nije neko ko se zaustavlja na maštanju. Obavlja posao čistačice, a na društvenim mrežama pokušava da dođe do što veće popularnosti i do još jednog zanimanja, karijere modela.

rita-matos (1)

Ovako izgleda jedna od slika koje objavljuje Rita.

rita-matos (4)

Zbog izazovnih fotografija dobila je nadimak se*si čistačica iz Brazila! Privukla je i interesovanje brazilskih medija za koje je izjavila da nikako ne namjerava da odustane od posla čistačice.

rita-matos (3)

“Ljudi se iznenade kad vide lijepu djevojku koja radi kao čistačica ulica. Govore mi da mogu da nađem bolji posao, ali ja se pitam zašto oni koji čiste ne smiju da budu atraktivni? To su predrasude, ponosna sam na svoj posao. Teško je, ali ponekad i zabavno”, rekla je.

rita-matos (2)

Rita će i dalje ustajati svakog dana u četiri sata i 20 minuta, raditi 12 sati.

“Ne stidim se svog posla koji mi i pomaže da ostanem u dobroj formi”, poručila je.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: