Objavljeno: 15.01.2018 u 13:45 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ovo je najse*si BAKA na Instagramu: Prvi šok slijedi kad joj vidite LICE, a drugi kad čujete KOLIKO IMA GODINA

Keri Hilton je najvjerovatnije najmlađa baka u Engleskoj, a tamošnji tabloidi proglasili su je najse*si bakom na Instagramu.

zgodna-baka (1)

Kad joj je bilo samo 18 godina, Keri je rodila kćerku Klaris, a ona je prošle godine sa 17 godina na svijet donijela Džesiku i tako je Keri sa samo 36 godina postala baka!

zgodna-baka (2)

Keri obožava kik-boks, a toliko dobro izgleda da svoju odjeću nekad pozajmljuje od kćerke. U teretanu ide i do pet puta nedeljno, a potrošila je i oko 13.000 funti na estetske zahvate.

zgodna-baka (3)

Rekla je da je ne fascinira to što je smatraju najglamuroznijom bakom u Britaniji jer je ona oduvijek bila fit i aktivna, i sve vrijeme koje ima koristi za vježbanje.

zgodna-baka (4)

Osim Klarise, Keri ima i petogodišnju kćerku, a odnedavno i unučicu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: