Objavljeno: 30.04.2018 u 19:28 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ove cure doživjele su nesreće, a svi komentiraju jedan neobičan detalj na njihovim licima

Prometna nesreća koju je doživjela 25-godišnjoj medicinskoj sestri Shelby Pagan donijela je medicinske probleme, ali i nevjerojatnu popularnost.

djevojke (1)

U automobil ove djevojke iz Bostona u američkoj saveznoj državi Massachusetts zabio se drugi automobil, a ona je završila u bolnici zbog ozljede maternice, glave i nagnječena koljena te je dobila Schantzov ovratnik. Nakon svega na Instagramu je objavila svoju fotografiju te obavijestila pratitelje da je doživjela nesreću, no da je dobro.

djevojke (2)

Njen selfie ubrzo je postao hit i to zbog eyelinera, koji je nakon svih suza i trljanja očiju ostao postojan. Mnogima je upravo taj detalj upao u oči. Na njene probleme i savršen eyeliner javnost je podsjetila nesreća Madelaine Dunne, koja je doživjela nesreću na biciklu.

djevojke (3)

Dok joj je lice prekriveno krvlju te je završila u bolnici, Madelaine se može pohvaliti da se potez tušem na njenom kapku nije razmazao.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: