Objavljeno: 19.07.2017 u 7:26 | Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

Otkrivena tajna stara decenijama: Evo zašto su Saša i Dejan Matić izgubili vid!

Jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike kod svakako je Saša Matić. Saša i njegov brat Dejan bukvalno vladaju folk estradom u regionu i svojim moćnim vokalima i hitovima naježe milionski auditorijum.

sasa-dejan

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smjeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Iz neutvrđenih razloga, obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepile, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila izvanrednim muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji i regionu.

Poznati voditelj pitao je jednom Sašu da li je istina da zbog Dejana ne želi da operiše oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod njega nije slučaj, na šta je dobio odgovor da o tome – nema govora.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: