Objavljeno: 23.01.2015 u 18:48 | Regija, Zanimljivosti | Komentara:

OTIŠAO NA ODMOR, VRATIO SE BOGAT: Osvojio 5 kg zlata u nagradnoj igri u Dubaiju

Dražen Maglov iz Hrvatske osvojio je pet kilograma zlata u nagradnoj igri ‘Dubai Gold and Jewellery Mega Raffle’, piše KhaleejTimes.

osvojio-5kg-zlata

Naime, u nagradnoj igri koja je organizirana povodom slavlja 20. godišnjice Dubai Shopping Festivala u Dubaiju, od 1. do 17. januara izvlačili su se dobitnici, a priliku za osvojiti zaista vrijedne nagrade imali su ne samo stanovnici, već i posjetitelji Dubaija, odnosno kupci u shopping centru.

Dražen Maglov izvučen je 16. januara.

osvojio-5kg-zlata-2

- Vozio sam kada sam dobio poziv iz Dubaija pri čemu su mi rekli da sam osvojio pet kilograma zlata. Bio sam uvjeren da se netko šali sa mnom, netko tko je znao da sam bio u Dubaiju na odmoru. No kada sam shvatio da nije riječ o šali, jednostavno nisam mogao vjerovati. I dalje se pokušavam uvjeriti da je to istina – rekao je Maglov koji je već bio u Hrvatskoj kad je primio poziv.

Njemu i njegovoj obitelji život se promijenio zauvijek u samo pet sekundi, kazao je.

- Vodim malu trgovinu u Hrvatskoj i imam veliku obitelj za koju moram brinuti. Sada mogu svoj život bolje planirati. Hvala Dubai!To je zaista grad zlata i bio sam zadivljen kako se zlato i dijamanti u trgovinama prodaju i izlažu pogledu javnosti – dodao je Drazen koji je odmah nakon dojave pohitao u Dubai preuzeti nagradu.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: