Objavljeno: 14.03.2017 u 10:46 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ona ima 29, on 64 godine: Onima koji im se čude kažu da gledaju svoja posla! (FOTO)

Bračni par Mišel i Keni Miklvrajt iz Midlsbora u Engleskoj kažu da godine nisu bitne za ljubav. Ona ima 29, a 64 godine. U vezi su od 2007, vjenčali su se 2014. i u njihovom braku nema problema.

Mišel je Kenija upoznala kada je bila osamnaestogodišnjakinja. Poslije samo tri mjeseca veze ostala je u drugom stanju.

Sa suprugom za kojeg mnogi misle da je njen otac, danas ima kćerku Tianu (9).

“On voli žurke, ja mirniji život”

Razlika u godinama njima ne smeta, ali je svi ostali primjećuju. Mišel im poručuje da ono što vide može lako da ih zavara jer je Keni taj ko je mlađi u srcu. Korača kroz sedmu deceniju, a obožava noćne provode, dok su njoj draže mirne noći provedene u njihovom domu.

Njegov zabavan duh, prema njenim riječima, briše godine koje ih dijele. Smisao za humor i veseli karakter koji krasi njenog muža bili su i njegovo najjače oružje na početku njjihovog ljubavnog odnosa.

“Poznavala sam Kenija godinu dana prije nego što se bilo šta desilo među nama. Nisam razmišljala mnogo o vezi u početku, ali poslije jednog našeg razgovora, zaljubila sam se u njega”, rekla je Mišel.

Dodala je da je njen suprug bio njena tinejdžerska ljubav, a da ga danas ne bi mijenjala ni za kog drugog na svijetu.

Sudbonosni susret desio se 2006. u jednom pabu. Mišel prije poznanstva sa sadašnjim suprugom nije imala mnogo veza. Sreli su se u gradu ponovo 2007. godine.

“Zajedno smo se vratili iz paba, i jedna stvar je vodila ka drugoj”, ispričala je.

Kada je došao trenutak da svojim prijateljima kaže za novu ljubav, njih je ta vijest šokirala. A onda je uslijedio i neizbježan susret nje, njenog partnera i njenih roditelja. Otac Mišel Gef ima 55, a mama Širli 50 godina.

“Bila sam toliko nervozna da mi je pripala muka, ali je Keni probio led, i poslije nekoliko minuta smo svi zajedno ćaskali”, istakla je.

Na dočeku Nove godine 2014. on ju je zaprosio – tačno u ponoć.

“Energičniji je od mnogih mlađih očeva”

Ovaj bračni par sada stalno druge uvjerava da ljubav može da pobjedi godine. Nedoumice mnogih stvara i dilema da li Keni može da se izbori sa očinstvom.

Njegova supruga kaže da je sjajan tata i da je energičniji od mnogih mlađih očeva.

To što ih stalno prate radoznali pogledi, pitanja da li je on Tianin deda, ne mogu da ih poremete.

“Svima koji imaju problem sa vezama u kojima su velike razlike u godinama, kažem da prebole to jer to nije njihova stvar”, poručila je Keni.

Oni koji su se pitaju zbog čega je ona sa njim i oni koji joj govore da njihov brak neće trajati, dala je više nego konkretan odgovor.

Zanimljivo je da je i Keni u početku sumnjao u dugotrajnost njihove veze smatrajući da će Mišel strast brzo proći.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: