Objavljeno: 23.02.2017 u 22:10 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Omotajte stopala aluminijskom folijom, dogodit će vam se čudo

Aluminijska folija ne mora nužno biti rezervirana samo za kuhinju. Postoje zanimljivi načini kako je koristiti za zdravlje i vraćanje energije. Na portalu Natural cures not medicine tvrde da pomažu te da vrlo malo ljudi zna za to.

stopala

Po njima, aluminijska folija pomoći će vam u ova četiri slučaja:

  • Liječenje prehlade Vjerovali ili ne, aluminijska folija navodno ublažava simptome prehlade. Omotajte stopala folijom i nakon sat vremena je uklonite. Ostavite stopala da dišu dva sata pa ponovite postupak.
  • Uklanja umor Vratit će vam energiju, a postupak je sljedeći – nekoliko komada folije stavite u zamrzivač pa izvadite nakon dva, tri sata. Potom ih stavite na obraze i kapke. Momentalno ćete se osjećati osvježeno.
  • Ublažava opekline Ako je vjerovati američkom istraživanju, aluminijska folija pomaže kod opekotina. Ranu najprije pažljivo očistite, osušite čistim ručnikom i nanesite mast za opekotine. Zamotajte to folijom i učvrstite ljepljivom trakom. Bol će biti manja.
  • Uklanja bol u zglobovima Zamotajte aluminijskom folijom dio tijela u kojem osjećate bol i krećite se što manje. Ostavite to da stoji cijeli dan ili tijekom noći. Ponovite postupak za deset dana pa napravite pauzu od dva tjedna.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: