Objavljeno: 26.09.2017 u 12:02 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Odbila je isključiti svog muža sa aparata – 3 godine kasnije probudio se i rekao samo DVIJE RIJEČI!

Met Dejvis je primjer za svaku ženu i muškarca.

mat-davis (1)

Pobrini se da cijeniš svoju ženu

“Čovječe, baci smeće. Jer će doći vrijeme kad nećeš moći.” To je Met Dejvis rekao drugom čovjeku kada je shvatio koliko ga je žena Danijel voljela.

mat-davis (2)

Njegova nesreća…

Met je imao tragičnu saobraćajnu nesreću nakon koje je ostao u komi. Doktorima nije ostalo mnogo nego da kaže ženi da ga isključi sa aparata… Ona je rekla NE!

mat-davis (3)

Njegov oporavak nije bio lagan

Danijel kaže: “Znala sam da nam Bog može pomoći. Mislila sam da to njemu nije teško.” Nakon što je bio u bolnici 3 mjeseca, Met je prebačen na kućnu njegu. Jednog dana, Danijel je čula Meta kako govori 2 riječi…

Išao je korak po korak

Met je rekao: “Trudim se.” Kada je izašao iz kome, shvatio je da je zaboravio posljednje 3 godine života. Ipak, bolje mu je svaki dan.

mat-davis (4)

Sve možete riješiti!

Danijel kaže: “Jedan razgovor sa njim će ti promijeniti život. On ima srce za sve ljude. Nikad se ne žali. Samo želi praviti razliku i davati nadu.”

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: