Objavljeno: 22.04.2018 u 13:38 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

‘Od svoje 18. godine NI DINAR NISAM ZARADILA a živim ČIST LUKSUZ: Evo kako mi to uspijeva’

Život joj se sastoji od luksuznih zabava, muškarci je preklinju da joj plate egzotična putovanja i dizajnerske krpice, a evo i zašto!

simone-naslovna

Simon Tun (25) iz Londona kaže da ni dinar već godinama nije potrošila baš ni za šta. Luksuzan stan u centru Londona, odmore, odjeću, hranu, estetske zahvate, pa čak i teretanu, plaćaju joj imućni stariji muškarci.

Simon za sebe ponosno kaže da je sponzoruša, a svoje “zanimanje” definiše ovako:

- Sponzoruša je djevojka koja živi lijepim životom. Sve vaše potrebe ispunjavaju sponzori – kaže ova mlada žena.

Ona dodaje i da ni pod kojim uslovima ne bi bila sa muškarcem koji nije voljan da joj ispunjava želje i hirove. Probala je, kaže, i pobjegla glavom bez obzira.

- Samo moje osnovne potrebe na mjesečnom nivou iznose 4.000 funti, a da ne govorimo i o još stvari koje poželim u toku mjeseca. Prosto, pored mene mora da ide i uspješan muškarac – kaže ona.

A kako izgleda njen prosječan dan?

- Budim se oko podneva – sve ranije je neprihvatljivo jer mrzim jutra. Potom idem u teretanu gdje vježbam dva do tri sata. Često poslije odem na manikir. Kasnije sa najboljom prijateljicom oko 4 ili 5 idem na ručak. Poslije odlazim kući i spremam se jer uveče uvijek idem na neko lijepo mjesto – kaže ona, dodajući da dane provodi i u šopingu, i da “jednom nedeljno mora obavezno da kupi neku dizajnersku torbu”.

- Najluksuznija stvar koju sam dobila je vjerovatno automobil, Range Evoque, vrijedan oko 25.000 dolara, baš kao za mene. Evo, upravo sam se vratila sa putovanja u Dubai na koji sam išla sa sponzorom. Bilo mi je super, dao mi je tamo i 8.000 funti da potrošim na šta hoću – kaže Simon, inače porijeklom iz gradića Northemptonšir.

- Tamo nije bilo mnogo prostora za napredovanje, a ja svakako ne želim običan posao. Roditelji me podržavaju u mojim izborima. Na kraju krajeva, moje dvije drugarice, od kojih je jedna advokat a druga ljekar, i dalje moraju da se oslanjaju na svoje sponzore da bi imale dovoljno novca. Zato ne želim ni da pokušavam da radim – zaključuje ona.

Najstariji sponzor koga je imala imao je, kaže 62 godine, i ta razlika bila je prevelika za nju.

- Ti stariji bogati muškarci vas na neki način tretiraju kao kćerku. Znam da zvuči uvrnuto, ali lijepo je kada neko stalno brine o vama – kaže ona.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: