Objavljeno: 21.12.2017 u 21:41 | Zanimljivosti | Komentara:

OČI ĆE VAM STATI: Nećete vjerovati kad vidite kako danas izgleda Gabi iz ‘Života na vagi’ (FOTO)

Gabrijela Crnjac, djevojka koja je u show “Život na vagi” ušla sa čak 183,7 kilograma, nastavila je sa dobrim navikama koje je stekla u showu.

gaib-vaga

Ona je u kratkom vremenu uspjela smršati 54,7 kilograma, a želja joj je da do kraja godine dođe na 80 kilograma.

gabi-n

gabi-n2

“Nisam mogla hodati ni 100 metara, a da se ne zadišem. Sve mi je bilo problem; običan odlazak u trgovinu za mene je bio naporan. Roditelji su mi govorili da moram nešto poduzeti jer to nije dobro za zdravlje, ali i cjelokupan moj život. Govorili su mi ‘Pa nećeš valjda cijeli život biti sama i ovisna o drugima!’. Kad bih došla na razgovor za neki posao, prvo bi me odmjerili od glave do pete i eliminirali prije nego bih bilo što rekla. Među poslodavcima su jako prisutne te predrasude o ljudima s viškom kilograma. Iako me to ljutilo, dijelom sam i razumjela takve reakcije, jer zbog debljine nisam mogla ni hodati ni stajati na nogama”, iskreno je za Story.hr na početku showa ispričala Gabrijela, a uskoro je postala miljenica publike.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: