Objavljeno: 23.08.2017 u 12:27 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

O Anđinom spomeniku priča cijeli Balkan: Kada vidite donji dio slike, biće vam jasno i zašto (FOTO)

Imali smo Gordanu, gastarbajterku ogorčenu na porodicu koja je svoju ljutnju pretočila u tekst na nadgrobnom spomeniku, pa onda Milorada i Veru koji odnose ubjedljivu pobjedu u trci za najčudniju zajedničku sliku na spomeniku, ali i nepoznatog gospodina koji je riješio da ovjekovječi svoju ljubav prema dobroj klopi na ovaj način.

spomenik

I ako ste mislili da je to kraj, srpska groblja kažu da još nisu rekla svoju posljednju riječ. Novi spomenik o kome se priča je Anđušin, a zanimljivost zbog koje je njen spomenik postao viralan jesu navedena četiri prezimena.

Bila je i Risović i Ristić i Jelić i Ivanović, a sahranjena je kao Nikolčić. Za svoje 84 godine preživjela je svašta, uključujući i dva svjetska rata, ali i balkanske ratove, što je vjerovatno i objašnjenje za ovakvu situaciju na spomeniku, ali da je zanimljivo – zanimljivo je, o čemu svjedoči i nevjerovatna popularnost ove slike na internetu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: