Objavljeno: 02.09.2017 u 9:40 | Vijesti, Zanimljivosti | Komentara:

Nostradamus: ‘Bitka će početi. Velika nacija će biti nesigurna’

Velik čovjek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Ne tako dugo, prije nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna, stoji u proročanstvu…

nostradamus

Početkom godine objavljena su proročanstva koja je prorekao najpoznatiji prorok ikad, Michel de Nostredame, poznatiji kao Nostradamus.

Nostradamus je 1555. godine objavio svoju prvu knjigu “Proročanstva” koju je napisao u stihovima, a svaki katren predviđa neko događanje iz budućnosti.

Neki smatraju da je predvidio i pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, a postoje i proročanstva i za 2017. godinu.

imgur | Autor: imgurfoto: imgur
Ovo su Nostradamusovi stihovi koji bi se trebali odnositi na ovu godinu:

Poplave i suša

Duga neće biti viđena 40 godina. Idućih 40 godina bit će viđena svaki dan. Suhe zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena.

Grmljavina i konflikti

Velik čovjek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti će biti u Londonu, a kaos u Toskani.
Bitka u suton

Ne tako dugo, prije nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama.

Mali odmor na Zemlji

Pošasti ugašene, svijet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo preko zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti.

Kraljevski skandal

Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju tko je ljubavnik.

Neobična verzija životinjske farme

Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu riječ, glumeći svetost u javnosti nakon čega će iz ničega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima.

Oslabljeni zapad

Dvaput postavljen i dvaput oboreni istok također će oslabiti zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, past će u vrijeme prijeke potrebe.

Što je od ovog istinito, vrlo je diskutabilno. No, nije Nostradamus bez razloga najpoznatiji prorok u povijesti…

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: