Objavljeno: 17.09.2017 u 12:37 | Zanimljivosti | Komentara:

NIKAD VAM NE BI NAUMPALO: Pogledajte gdje je ovaj talijanski mafijaš odlučio sakriti milion eura

Policajci u Bariju, na jugu Italije, objavili su da su pronašli gotovo milion eura u sitnim novčanicama prilikom pretresa kod lokalnog šefa bande.

novac

Novčanice su se nalazile u vakumiranim plastičnim vrećicama i skrivene iza dvostrukog zida pod prozorom, ukupno 936.000 eura, istaknula je policija u priopćenju.

Policija nije pronašla trag legalnog podrijetla svom tom novcu, vjerojatno dobivenom krijumčarenjem droge unutar kriminalne organizacije.

U prethodnoj premetačini u maju, policajci su već pronašli kod njega oko 60.000 eura u novčanicama, također brižno skrivenima u tajnim dvostrukim pregradama u zidovima.

Po lokalnim medijima, muškarac nije bio kod kuće u trenutku premetačina i još ga traže, dok je otvorena istraga protiv vlasnika stana.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: