Objavljeno: 26.09.2017 u 14:18 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Nije imala pojma sa kim je ZAPRAVO 10 godina u vezi: Tajna koju je krio umalo ju je KOŠTALA ŽIVOTA

Holi Eudi iz Južne Karolone bila je 10 godina u vezi sa Todom Kelepom, ni ne sluteći da svake noći liježe uz masovnog ubicu.

Holi-Eudi (1)

Kelep (45) je inače agent neketnina, a uhapšen je u novembru nakon što su pronašli jednu od njegovih žrtvi, ženu koja je lancima za vrat bila zavezana u jednom skladištu. Nakon istrage policije, ustanovljeno je da je na istom imanju sahranio brojne žrtve koje je ubio.

Jedna od žrtava koje su se izvukle, Kala Braun, posvjedočila je da je Kelp upucao njenog dečka, Čarlija Karvera ispred nje.

Holi-Eudi (2)

Sve u svemu, trenutan broj žrtava ovog monstruma za koje se zna iznosi sedam. Neki od njih su nerazriješena ubistva stara 13 godina. Kelep je priznao krivicu, izbjegao smrtnu kaznu, ali je osuđen na sedam doživotih robija.

Sada se u javnosti mnogo priča o ispovijesti Holi Eudi, koja je sa njim bila u vezi punu deceniju. Ona je šokirana saznanjem i kaže da je bila potpuno nesvjesna toga šta njen partner radi.

- Mnogo je vodio računa o meni i činio da se osjećam važno i voljeno – kaže Holi koja je zauzvrat ubici redovno davala novac. Jednu veliku pozajmicu iskoristio je baš da bi kupio ogroman kontejner za skladištenje u koji je zaključao žrtvu, Kalu Braun, a Holi je rekao da mu taj kontejner treba za alat.

Kala Braun posvjedočila je i da joj se Kelep hvalio kako je “sjajan u ubijanju”, i objasnio joj da joj je ubio dečka jer je “lakše kontrolisati nekoga kada mu oduzmete sve koje voli”.

Holi inače nije bila ni svjesna u kakvoj je opasnosti sve dok Kala nije pronađena i odvezena u bolnicu. Kako je cijelom događaju prisustvovala i grupa medija, njen prijem u bolnicu je snimljen, a Kala je u jednom trenutku rekla da joj je Kelep rekao da je naredna žrtva “neka djevojka po imenu Holi”.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: