Objavljeno: 28.03.2017 u 11:32 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

NEZAMISLIVO! Kupili su polovan kauč, a u njemu našli OVO! (FOTO)

Lara, Rejs i Keli, 3 studenta sa iz Njujorka jedan dan su odlučili da kupe polovan kauč za skroman iznos od 20 dolara, ali nikada nećete pogoditi šta su našli unutra…

pare-kauc (1)

Jedne noći, dok su gledali film, jedan od njih je pronašao u jednom od jastuka kovertu sa zgodnim iznosom od 700 dolara, ali tu nije bio kraj iznenađenjima…

Uslijedila je jedna po jedna koverta, nakon pretresanja kauča, nakupili su iznos od 40,800 dolara!

pare-kauc (2)

Jedna od studentkinja Lara našla je na jednoj od ovih koverti naziv bivšeg vlasnika sofe. Tako da su odlučili da kontaktiraju staru damu.

Ona nije mogla da vjeruje da je njen suprug držao svu ušteđevinu u ovom kauču. Njen muž je umro, a starica otišla u bolnicu, i njihova unuka je odlučila da proda sav namještaj.

pare-kauc (3)

Starica im je dala 1000 dolara da im se zahvali što su joj sačuvali ušteđevinu!

Podijelite ovu priču sa prijateljima!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: