Objavljeno: 31.05.2018 u 11:38 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Nesrećnik potrčao za pozivom SE*SI DJEVOJKE I NJENE ROĐAKE, NIJE NI SANJAO doček ravan sceni IZ HOROR FILMA! (FOTO)

Mladi profesionalni kockar Kajl Barber često poseže za aplikacijama za upoznavanje, međutim čitav svijet vjeruje da to u skorije vrijeme neće činiti ponovo, zbog najskorije scene zbog koje mu se doslovno smučilo sve!

djevojke-prljavi-stan (1)

Naime, dvadesetšestogodišnjak se jedne večeri dopisivao sa izvjesnom djevojkom dok je sjedio u pabu i nadao se njenom vrelom pozivu, što se i dogodilo! Ali nije ga čekala samo ona, već i njena rođaka. Kako nije imao s kim da ode, zvanično je bio pozvan na se*su troje, što je bio njegov veliki san.

“Pomislio sam – to je to, jedna od mojih životnih želja će se upravo ostvariti”, prisjećao se.

djevojke-prljavi-stan (2)

Vjerovao je da će ovo biti noć za paćenje, ali ne na ovaj način:

“Čim sam ušao u stan osjetio sam smrad mačjeg izmeta. Popeo sam se do dnevne sobe i šokirao se, nije moglo da se hoda od đubreta. Na kauču je bilo tanjira, muve su letjele svuda okolo kao da su na audiciji za treći dio ‘Kruga’. U dnu sobe bio je taj jedan jedini krevet, ali ta scena… Izgledalo je kao da se neko malo prije tu porodio. Pravio sam se da me to ne zabrinjava i smijali smo se zajedno. Rekao sam im da mi smućkaju piće, da trknem do WC-a. Vidio sam da su uzele čašu sa poda ispod kauča i u nju sipale vodku. Svejedno, otišao sam u WC i video kako je prekriven svim i svačim… Odmah sam izašao iz te čekaonice za ostale muve. Pravio sam se da pričam telefonom s bratom i da on stiže, pitao ih za adresu, posjedili smo desetak minuta, pričali, pravio sam se da pijem tu vodku i kad je on kao stigao rekao sam im da silazim po njega sam i da ću se vratiti za dva minuta. Čim sam izašao zvao sam taksi i pobjegao. S njim sam se u vozilu smijao”.

djevojke-prljavi-stan (3)

Njegova poruka nakon ovog skandaloznog događaja je da ljudi treba da razmisle dva puta, te vode računa s kim se upoznaju onlajn.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: