Objavljeno: 03.12.2017 u 21:05 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Nekoliko dana je osjećao užasne bolove u stopalu, A ONDA JE IZ NJEGA NEŠTO IZAŠLO… (FOTO)

Prije 5-6 godina ovaj čovjek je doživio saobraćajnu nesreću, i pri tome slomio nogu, zbog koje je morao da uradi nekoliko operacija. Obzirom da je htio ponovo stati na svoje noge, ljekari su mu prilikom jednog operativnog zahvata, ugradili nekoliko šarafa, da bi uspio ponovo kretati se.

noga-saraf (1)

Od te operacije prošlo je pet godina. Međutim, počeo je primjećivati određene promijene na stopalu, odnosno da je došlo do promijene boje, ali i da se počeo osjećati neugodan miris iz stopala.

Smrad je bio tako jak da ga je jedva podnosio.

Poslije nekog vremana noga je počela sve više da otiče, zbog čega nije mogao da obuće ni čarapu, a kamoli cipelu. Onda je primjetio kako mu koža na jednom dijelu stopala puca i da iz nje nešto izlazi.

Bio je to jedan od šarafa, koje su ljekari ugradili u stopalu!

noga-saraf (2)

Takvu situaciju nije mogao ni predpostaviti da će se desiti. Odmah je otišao u bolnicu kako bi mu ljekari pregledali stopalo, te najzad je urađen još jedan operativni zahvat!

Poslije toga nije mu se više ništa tako nezgodno desilo i od toga može sasvim normalno da hoda!

Kako biste se vi osjećali da ste se zadesili u ovakvoj situaciji!?

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: