Objavljeno: 10.02.2018 u 14:25 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Najmlađe majke na svijetu – šokirale su sve (FOTO)

Donosimo priče o nekima od najmlađih majki na svijetu – njihove su priče nevjerojatne

Majčinstvo bi po nekoj prirodi stvari trebali doći djevojci ili ženi koja je u stanju sama donositi odluke – poput te želi li imati dijete, hoće li se vjenčati i slično. Majke u ovom članku nisu imale takav izbor te su njihove sudbine često tragične, a one su rekorderke po dobi u kojoj su rodile:

Majka s 12 godina

Tressa Middleton zatrudnila je s 11, a rodila djevojčicu u dobi od 12 godina, a dijete je bilo rezultat silovanja njenog starijeg brata Jasona. Tressa se odlučila da će djevojčicu s imenom Anne dati na posvajanje. Nakon cijele trazme, Tressa je počela piti i drogirati se. Danas, u dobi od 22 godine, uspjela je pobjediti ovisnosti te je objavila knjigu u kojoj otkriva svoju priču.

mlade-majke (1)

S 10 godina odlučili isprobati seks

Samantha je imala tek deset godina kad je rodila zdravu curicu u Zimbabveu 2. studenog 2003. Otac djeteta je bio dječak koji je bio njen vršnjak. Samantha je svoju priču iznijela u javnost s 16 godina te je rekla kako se s dječakom igrala skrivača, no u igri su naišli na knjigu o seksu. Odlučili su isprobati ono navedeno u knjizi.

Rodila nakon silovanja

Laura Marina Villanueva postala je majka 24. siječnja 2012., nakon što je silovana tri puta od strane prijatelja njene starije sestre. Budući da je tada imala tek 10 godina i bila je sitnije građe, dječaka Justina morala je roditi carskim rezom kako bi joj liječnici spasili život. Njena je priča postala medijska senzacija, a 45-godišnji silovatelj se dao u bijeg te je istovremeno prijetio Laurinoj obitelji kako će ih sve ubiti. Naposljetku je uhvaćen te osuđen na zatvorsku kaznu, a Laura od tada vodi koliko-toliko normalan život.

Elena Chiritescu rodila kada je imala deset godina

Elena je punila naslovnice novina kad je u studenom 2010. postala majka u dobi od tek deset godina, a otac bebe je njen 13-godišnji rođak. Rodila je savršeno zdravu djevojčicu prirodnim putem te ju je nazvala Nicoletta Narcissa. Iako je s rođakom bila u vezi te je seks bio željen s obje strane, vezu je prekinula te danas odgaja dijete sama sa svojom majkom u Španjolskoj.

mlade-majke (2)

Djevojčica Dafne postala je majka 27. siječnja 2013. nakon što je rodila djevojčicu carskim rezom u Meksiku. Dafne je jedna od 11-ero djece u svojoj obitelji, a dijete je nastala u vezi sa 17-godišnjim dječakom s kojim se u to vrijeme družila. Nakon što je rodila, Daphne je navodno sterilizirana

Wanwisa Janmuk udana je s 8 godina, a sljedeće godine je rodila

Mlađahna Wanwisa s osam je godina oženjena za 27-godišnjaka. Vrlo brzo nakon vjenčanja je i zatrudnjela te je rodila 26. veljače 2001., u dobi od devet godina. Rodila je djevojčicu, a cijela je praksa kompletno legalna na Tajlandu budući da je bila legalno u braku. Njena je priča postala medijska senzacija.

mlade-majke (3)

Rođaci je silovali i rodila na svoj rođendan

Još jedna vrlo mlada majka je Nuvia V.T. koja je rodila na svoj deveti rođendan 2. listopada 2006. Morala je roditi carskim rezom u peruanskoj Limi, a dijete je bilo dječak. Nesretna je djevojčica ostala trudna bez da je shvatila da se to dogodilo do kasnije faze trudnoće, a dijete je rezultat silovanja. Nasilnici su bili dvojica njenih rođaka, jedan star 17., a drugi 28. godina. Roditelji nisu znali za cijeli slučaj sve dok nije otkriveno da je trudna, a stariji je utvrđen kao otac kroz DNK testiranje.

Lina Medina – apsolutna rekorderka rodila s pet godina

U dobi od samo pet godina, roditelji su Linu Medinu doveli u bolnicu 1938. jer je imala abnormalnu tvorevinu na području abdomena, za koju su vjerovali da je cista ili tumor, no nakon što su je liječnici pregledali, otkrili su zapanjujuću činjenicu – djevojčica je u sedmom mjesecu trudnoće!

Lina je kao tako mala djevojčica mogla ostati trudna zbog stanja koji se naziva preuranjeni pubertet, koji u osnovi označava rani početak seksualnog razvoja. Kod većine djevojaka on počinje u dobi od 11. do 13. godine s prvom menstruacijom, no kod Line je menstrualni ciklus počeo već s tri godine, a imala je razvijene grudi sa četiri godine.

mlade-majke (4)

Sama Lina nikad nije otkrila tko je otac njenog djeteta, kao ni okolnosti u kojima je došlo do začeća. Kasnije se u udala te drugog sina rodila u dobi od 38 godina – čak 33 godine nakon prvog.

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: