Objavljeno: 13.11.2017 u 11:46 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

NAJČUDNIJI SLUČAJ IKADA: Petoro djece je NESTALO, tijela nisu našli, a onda je stiglo pismo… (FOTO)

Bizaran slučaj nestanka djece odigrao se u SAD-u, daleke 1945. godine, u Zapadnoj Virdžiniji. U toku božićne večeri u porodičnom domu Sodera izbio je požar, koji je spalio kuću do temelja.

nestala-djeca (1)

Petoro djece, starosti od 5 do 14 godina, iz kuće je nestalo, a procjenjeno je da su izgorjeli u požaru. Međutim, nije bilo nijednog tijela i nije se osjećao miris spaljenog mesa. Policija je procijenila da je požar nastao slučajno, zbog pogrešno spojenih žica za božićno dekorativno osvjetljenje.

Godine 1968, neutješni roditelji dobili su čudno pismo i fotografiju, na kojoj je navodno njihov sin Luis. Pismo je stiglo iz Kentakija, pa su Soderovi poslali privatnog detektiva da ispita slučaj. On je nestao i nikad ih više nije kontaktirao.

nestala-djeca (2)

To je sve što se zna o ovom slučaju.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: