Objavljeno: 17.05.2017 u 9:25 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Muž me je pretukao na dan vjenčanja, a uveče silovao: I to sve iz JEZIVOG RAZLOGA

Šarlot Valford (28) iz Northemptona doživjela je da je muž Spenser siluje prve bračne noći. Zlostavljanje se nastavljalo kasnije, i to iz dana u dan, i to od trenutka kada je riješio da želi da postane otac.

sarlot-spencer

Šarlot je iz prethodne veze već imala dijete, a plašila se da sa bilo kim podijeli svoje okolnosti u porodici jer ju je, kaže, bilo sramota. Hrabrost da progovori dobila je kada je rodila dijete koje je Spenser toliko priželjkivao, i to samo da bi zaštitila život nerođenog djeteta.

- U adolescenciji mi je dijagnostifikovan agresivni tip raka. Tada se raspala moja veza sa ocem mog prvog djeteta. Kada smo se rastali mislila sam da nikada više neću moći da se zaljubim, a onda sam upoznala Spensera – priča Šarlot medijima.

Samo šest mjeseci poslije poznanstva usledila je prosidba i osam nedelja kasnije su se vjenčali u opštini. Na proslavi je po prvi put vidjela drugu Spenserovu stranu – napao je zato što se “napila”.

To je bila prva od nebrojeno mnogo situacija koje će usljediti kada će dobiti batine od muža. Bilo je tu i davljenja i udaranja u oko i mnogo jezivih situacija.

- Izbjegavala sam svoju porodicu kroz cijeli brak jer nisam željela da saznaju šta mi se dešava – kaže ona.

Onda joj je Spenser rekao da želi dijete. Nije imala hrabrosti da mu kaže da ona to ne želi, pa mu je rekla da je prestala da uzima pilulu, a zapravo je nastavila da je uzima krišom.

- Uskoro sam pored dnevne doze batina dobijala i dnevnu dozu silovanja koje nije prestajalo dok nisam zatrudnila. Sjećam se kako sam se iznenadila kada je test napokon pokazao da sam trudna. Mislila sam da će me konačno ostaviti na miru. Ali drugi dio mene je bio očajan što ću roditi dijete u takvim uslovima. Tada sam počela da smišljam plan za odlazak – kaže Šarlot, i dodaje da je posljednja kap u čaši bila kada je njenim prijateljima rekao da će obrisati zadnjicu njenim džemperom jer je zaboravila da kupi toalet papir.

Tada je, kaže, na papir stavila sve što je prošla sa nasilnim mužem i poslije par nedelja sve prijavila policiji. Spenser trenutno služi zatvorsku kaznu u trajanju od 14 godina.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: