Objavljeno: 27.12.2016 u 10:47 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

MISTERIJA SABLASNOG KUPATILA: Jedna sasvim obična noć pretvorila se u porodični košmar!

Jeziva ispovijest neimenovanog korisnika Redita, šokirala je milione čitalaca širom svijeta. O čudnom iskustvu ovaj student arhitekture riješio je da progovori tek poslije nekoliko godina. Njegovu ispovijest prenosimo u cijelosti…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

“Bio sam učenik druge godine srednje škole. Obično bih jutro provodio spremajući se za novi dan i čekajući majku da me odveze do škole. Dok sam se pripremao u nekoliko navrata sam odlazio u kupatilo, a majka je stavljala šminku i uvijala kosu.

Izgledala je malo umorno, pa sam je u prolazu pitao da li je sve u redu. Tada mi je ispričala o čudnoj pojavi koju je primjetila protekle noći. Rekla mi je da ju je oko 2 sati ujutru probudila čudna buka. Nije bila glasna ali je trajala u dužem vremenskom intervalu. Oca nije budila a i da je pokušala…to je čovjek koji spava tvrdim snom čak i da se napolju dešava smak svijeta.

U svakom slučaju, pokušala je da sazna odakle dolaze čudni zvuci. Najprije je provjerila spavaću sobu, a zatim otišla u kupatilo.

Kada je izašla u hodnik, zvuci zujanja su se čuli jasnije. Zatim je otišla u kupatilo, primjetivši da je fen uključen u šteker. Pomislila je tada da smo moja sestra ili ja ostavili fen uključen, pa ga je isključila iz struje i ostavila na polici.

Sat vremena kasnije probudila se opet. Čula je isti zvuk koji ju je tokom noći proganjao. Otišla je ponovo u kupatilo, kada je shvatila da zvuk dolazi iz stana iznad našeg. Međutim, kada je ušla u kupatilo fen je ponovo bio uključen u šteker i nalazio se na podu prostorije.

Kada mi je ispričala ovu priču, oboje smo se smrzli od straha i pogledali ka vitrini u toaletu. Istog trenutka je zasijalo svijetlo sa plafona. Iako ga niko nije upalio, zasijalo je blještavim sjajem a staklo plafonjere je pod velikom tempreaturom puklo u stotinu komadića. Krhotine su bile svuda, a mi smo panično istrčali napolje.

Nikome nismo rekli o onome što smo doživjeli, ali smo danima osjećali strah kada god prolazimo tamo.”

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: