Objavljeno: 14.11.2017 u 14:47 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Misterij star 70 godina: Otkrila tko ostavlja cvijeće na grobu preminula brata

Karl Smith imao je samo 12 godina kada se utopio na školskom putovanju u Južni Wales 1947. godine.

grob-cvijece (1)

No, proteklih 70 godina preminulom dječaku netko je svake godine ostavljao cvijeće i pjesme na grobu, a obitelj se uvijek pitala tko to čini.

Tajna je sada otkrivena. Ustanovljeno je da je riječ o 84-godišnjem Ronaldu Seymouru-Westboroughu iz engleskog Gloucestera koji je u trenutku smrti bio s 12-godišnjim Karlom.

Ipak, Ronald je odgovoran samo za cvijeće, no ne i za pjesme koje se redovito ostavljaju na grobu Karla Smitha. Njegova sestra, 77-godišnja Ann Kear, kaže kako je bilo čudesno otkriti Seymour-Westborougha nakon tolikih godina.

grob-cvijece (2)

On i Karl bili su najbolji prijatelji u izviđačima i dijelili su šator noć prije nego što je Karl tragično preminuo. Idućeg dana Ronald je pronašao svoga prijatelja utopljenog u moru. Kazao je kako nije imao pojma da ga obitelj preminulog Karla traži ni da je on imao sestru.

Ann i Ronald susreli su se prvi put u BBC-jevoj emisiji ”Neznanac na grobu moga brata” koja je otkrila ovaj misterij.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: