Objavljeno: 22.12.2017 u 14:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Majka spustila trogodišnju kćerku na spavanje – kroz par trenutaka izbezumila se kada su komšije došle na vrata

Mala djeca su mnogo znatiželjna što nije ništa iznenađujuće, ali zbog toga ih uvijek treba držati na oprezu. Njihovi znatiželjni umovi koji ih čine malim istraživačima mogu da ih dovedu u opasnost jer nisu svjesni onog što čine.

ostavila-kćerku

To nažalost ponekad dovodi i do nesreća, dobro je kada nisu ništa strašno – modrica ili ogrebano koljeno . Ipak može da završi mnogo gore a ova majka je svjedok toga. Međutim, za jednu majku iz Idahoa, to nije bilo nimalo bezazleno. Onda kada je pomislila da je najsigurnija, na spavanju, desila se nesreća.

Amber je majka koja je vjerovala da se njena djeca ne mogu povrijediti kod kuće, jer nema nikakvih opasnosti koje je ona mogla do sada uočiti. Međutim prevarila se. Jedne noći je ostavila svoju kćerku Aubrey u krevetić na spratu da spava, a onda sišla u dnevnu i počela učiti. Ubrzo je prekinulo kucanje na vratima. Na vratima je bio njen komšija koji je vrištao u panici.

ostavila-kćerku1

Rekao je – “Mislim da je pala” , misleći na malu Aubrey. Njihov komšija je vidio da je Aubrey pala kroz prozor, ali nije bio dovoljno blizu da je uhvati. Amber se izbezumila pa je potrčala do svoje kćerke koja je krvarila. Naime Aubrey je ustala iz svog kreveta, došla do prozora i otvorila ga i nagela se kroz njega.

Mnogo je roditelja koji drže stepenice, oštre ivice, utičnice u kuhinji dobro zaštićene od djece, ali tako često zaborave na prozore. Amber je odma pozvala hitnu nakon čega je Aubrey prevezena u bolnicu, gdje su doktori ustanovili da je imala frakture lobanje, modrice po cijelom tijelu i oštećenu slezenu.

Na svu sreću doktori su se odmah pobrinuli za nju pa je uspjela preživjeti.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: