Objavljeno: 23.03.2017 u 11:30 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Majka joj rekla da ‘dole’ stavi krompir da ne bi zatrudnila. Kada je otišla u hitnu zbog bolova u stomaku, doktori ostali u šoku!

Bila je to godina 2014. kada je u bolnicu u Kolumbiji primljena mlada djevojka koja je imala nevjerovatno jake bolove u abdomenu. Razlog za to bio je krompir!

Foto: Dnevno.rs/Kolaž

Foto: Dnevno.rs/Kolaž

Naime, čak dvije nedelje je krompir klijao u vagini nesrećne djevojke koja ga je tu stavila kao vid kontracepcije. Srećom, djevojka je uspješno izliječena.

Možda ovo naizgled djeluje komično, čak i nevjerovatno. Ne dešava se svakodnevno da medicinske sestre vide korijenje koje izlazi iz nečijeg polnog organa.

Međutim, postoji mračnija i tužnija strana priče. Djevojka je to uradila po majčinom savjetu, ubijeđena da će joj krompir zaista pomoći da ne ostane u drugom stanju.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: