Objavljeno: 06.03.2018 u 19:58 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Majka fotografirala kćer u šumi pa otkrila nešto užasno u vrećici pokraj djevojčice

Majka je fotografirala kćer Amayu u predivnoj prirodi koja ih je okruživala, no nije odmah primijetila da se pokraj njih nalazi vrećica s uznemirujućim sadržajem

majka-djevojcica

Sarah Hair (35) šetala se šumskim područjem Whinless Down u engleskom Kentu sa svojom petogodišnjom kćeri, no u trenutku kada su zastale fotografirati se, otkrile su nešto zastrašujuće.

Majka je fotografirala kćer Amayu u predivnoj prirodi koja ih je okruživala, no nije odmah primijetila da se kraj njih nalazi vrećica s uznemirujućim sadržajem.

Naime, vrećicu je prva uočila petogodišnja djevojčica koja je dotrčala do nje ne bi li vidjela što se u njoj nalazi.

No, ono što je vidjela šokiralo je djevojčicu. U vrećici se nalazila obezglavljena i spaljena životinja.

spaljena-zivotinja

– Nisam ni morala pogledati unutra, vidjela sam da je nešto spaljeno. No, uzele smo štap kako bismo pogledale i uvjerile se da je riječ o spaljenoj životinji. Bila je veličine mačke ili većeg zeca – ispričala je Sarah Hair.

Odmah je pozvala službu za zaštitu životinja, a kada je fotografije objavila na internetu, uvjerila se kako i drugi misle da je riječ o zlostavljanju životinja.

Majka je djevojčici objasnila kako je riječ o nečijem kućnom ljubimcu koji je preminuo jer nije imala srca priznati joj o čemu se zapravo radi.

– Srećom, nije previše ispitivala – kazala je 35-godišnjakinja.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: