Objavljeno: 09.08.2017 u 11:31 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

LUDA TEORIJA ZAVJERE: Misteriozna planeta X nam se približava, KRAJ SVIJETA počinje 21. avgusta! Čovječanstvo će nestati u septembru!

Kako piše jedan teoretičar zavjere svijet bi trebao da nestane za nekoliko nedelja, prenosi Dejli Mejl. Hrišćanski numerolog David Meade je upozorio na mogućnost da džinovska misteriozna planeta “Nibiru” udari u Zemlju.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Prema njegovoj bizarnoj teoriji, pomračenje sunca koje je bilo preksinoć, signal je da će planeta, koju nikada nisu zapazili naučnici, krenuti u susret prema Zemlji.

Gospodin Meade koristi i nekoliko pasusa iz Biblije kako bi povrdio svoje neobične tvrdnje.

Uprkost nedostatku dokaza za taj skriveni svijet, za koji je čak i NASA rekla da je internet prevara, mnogi ljudi ipak vjeruju da je sve istina.

“Nibiru” se ponekad naziva i Planeta X, a mnogi su više puta od 2003. godine predviđali da će upravo ona označiti kraj svijeta.

Ranije ove godine Meade je tvrdio da će se “Nibiru” sudariti sa Zemljom, nakon što je privuče gravitaciono polje naše planete.

Foto: NASA's Hubble Space Telescope

Foto: NASA’s Hubble Space Telescope

Nakon toga će se sjediniti sa Suncem. Takođe je naglasio da je teško uočiti zvijezdu zbog ugla pod kojim se približava Zemlji.

Sada je teoritičar zavjere pomjerio datum “kraja svijeta” i označio da će 21. avgusta navodno početi apokalipsa.

Nakon pomraćenja ta planeta će se sruštiti na Zemlju i izbrisati život sa nje. To će se prema njegovim prognozama dogoditi 23. septembra.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: