Objavljeno: 15.12.2017 u 13:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Konačno sam upecala ZEMUNCA na kog se loži pola grada: Poslao mi je ovu sliku, a kad sam je ZUMIRALA I VIDJELA OVO, odmah sam izbrisala njegov broj

Konačno se i meni sreća osmijehnula – mjerkala sam ga mjesecima i mislila da je totalno van moje lige. Tip ima tijelo Apolona, a ostatak me baš i nije nešto interesovao. I taman sam mislila da od toga nema ništa, a macan je sam meni došao.

nokti-manikir (1)

I tako, razmijenimo brojeve i krenemo da se dopisujemo. Danima sam čekala da me pozove da konačno izađemo, međutim, uporno se zadržavao na ćaskanju.

Taman da dignem ruke, kad stiže meni poruka i objašnjenje što nema poziva za izlazak – frajeru je noga u gipsu. Taman odahnem, međutim, onda bolje pogledam sliku i primjetim jednu stvar.

nokti-manikir (2)

Ako ste imali problem da primjetite, evo o čemu se radi.

nokti-manikir (3)

Jednom od najvećih frajera, tipu koji iz teretane ne izlazi ni danju ni noću, iz gipsa vire prsti sa savršenim frenčom.

U totalnom šoku, zumiram još malo i shvatam da me oči uopšte ne varaju. Pitam njega, u nadi da će se naći neko razumno objašnjenje.

- Ovo ti je frenč, a? – kažem uz smajlića, očekujući čudo.

- Da, što pitaš? – kaže mrtav hladan.

I tada sam izbrisala njegov broj. Zovite me kako hoćete – primitivnom, zatucanom i ostalo, ali ne dozvoljavam da moj frajer ima bolje nalakirane nokte od mene.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: