Objavljeno: 07.03.2018 u 12:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Klaudija ima samo 3 godine i najljepše oči na svijetu: Zbog njih je najtraženiji mali model, a na Instagramu ima preko 160.000 pratilaca

Dovoljno je da pogledate samo jednu fotografiju Klaudije Ramirez (3) i da shvatite da je ona sve samo ne obično dijete. Iako jako mlada, zbog slika ove djevojčice sa nestvarno plavim i krupnim očima, profil njene mame na Instagramu ima 161.000 pratilaca.

djevojcica-plave-oci (1)

Klaudija je mala plavuša koja je već zaštitno lice velikim kompanijama, a njena mama obožava da je slika.

Tako ova mala ljepotica prodornih plavih očiju može sa samo tri godine da se pohvali i uspješnom karijerom modela.

djevojcica-plave-oci (2)

Djevojčica ima još jednu sestru Oliviju i dva brata Abela i Olivera, ali je ona najmlađa, pa možda baš i zato najslađa. A i jasno je da već sada voli da pozira i da uživa ispred foto-aparata.

djevojcica-plave-oci (3)

Svaka fotografija Klaudije, koju njena mama objavi, ima preko 15.000 lajkova, a o komentarima ne moramo puno ni da govorimo. Svi su bazirani na ljepoti djevojčice.

Pogledajte još Klaudijinih fotografija:

djevojcica-plave-oci (4)

djevojcica-plave-oci (5)

djevojcica-plave-oci (6)

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: