Objavljeno: 12.05.2019 u 17:38 | Zanimljivosti | Komentara:

Kapneš i GOTOVO! Ovo domaće sredstvo od JEDNOG SASTOJKA čisti kao od šale mrlje od MASNOĆA i PRLJAVŠTINE!

Ako ne znate kako da izađete na kraj sa naslagama nečistoće i prljavštine na šporetu postoji jednostavno i praktično rješenje, koje vas neće koštati na dinara.

prljavi-sporet

Ovo sredstvo zaista čisti bolje od bilo kog kupovnog, a pritom ne sadrži opasne hemikalije niti će “stanjiti” vaš novčanik. Sve što vam je potrebno jesu sljedeći tri sitnice (a većina domaćinstva to već poseduje):

- pamučna krpa

- stara četkica za zube ili žica za ribanje

- alkohol

Dovoljno je da alkohol nanesete na krpu i njome pređete po šporetu ili rerni. Takođe, ako su površine izrazito zaprljane, bolje je da alkohol pospete po nečistoćama, ostavite da odstoji, a zatim obrišete krpom.

Ukoliko mrlje nisu nestale, ponovo pospite alkohol po istim, a potom ih žicom ili četkicom za zube istrljajte, pa tek onda prebrišite.

Ovaj metod je lak i provjereno daje rezultate – vaša kuhinja blistaće kao nikada do sada.

Izvor: zena

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: