Objavljeno: 05.07.2017 u 12:15 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

KAO IZ NAJGORIH NOĆNIH MORA: Nepoznato biće SABLASNOG IZGLEDA pronađeno na obali Kalifornije! (FOTO)

Čudnovato stvorenje bez očiju, usta i udova pronađeno je na jednoj kalifornijskoj plaži.

cudno-stvorenje (1)

Polovina čudnovatog tijela bila je prekrivena pijeskom a druga se ukazala pred radoznalim posmatračima koju su nepomično stajali pred njim razmišlajući šta bi to moglo biti.

- Uhvatili smo čudnovato stvorenje. Bilo je teško nešto više od 3 kilograma – napisao je korisnik Redita i zatražio pomoć stručnjaka kako bi ga identifikovali.

Neki od njih sumnjaju da je riječ o tijelu velikog morskog puža koji je napustio svoju školjku. Ove životinje su i te kako prisutne na obalama Kalifornije.

cudno-stvorenje (2)

Mogu se razviti do veličine od oko pola metra. Ipak, postoje neotkriveni dijelovi okenaskog dna na velikim dubinama, pa pojedini komentatori misle da je riječ o novoj vrsti do sada nepoznatoj naučnicima.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: