Objavljeno: 20.05.2018 u 12:55 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kamera za dadilje uhvatila jeziv trenutak dok su majka i beba spavale

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.

beba-provalnik (1)

Policija je priopćila kako je čovjek u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak ujutro ušao u kuću u mjestu Layton City, Utah, prenosi DailyMail.

Snimke na kameri za dadilje su uhvatile provalnika kako pažljivo hoda po spavaćoj sobi dok je osmomjesečni sin vlasnika kuće spavao u dječjoj kolijevci.

Policija je rekla da je čovjeka uhvatila kamera dok je stajao pored kolijevke i kreveta na kojem je majka djeteta spavala. Uljez, koji je nosio iPhone s maskicom koja je prikazivala Appleov simbol, imao je i vjenčani prsten. Žena i muž su odlučili ostati anonimni, a napominju da uljez nije ništa ukrao iz kuće.

beba-provalnik (2)

- Užasno sam uplašena. Ne znam kako da prijeđem preko ovog događaja, rekla je žena. – Što ako me fotografirao? Privatnost mog tijela je isključivo moja, napominje.

Par je rekao da nisu sigurni kako je uljez ušao u njihov dom jer nije bilo znakova provale, a sva su vrata bila zaključana. Boje se da je provalnik znao njihov kod za otvaranje garaže, a možda je i riječ o nekome koga znaju od prije.

beba-provalnik (3)

- To je upravo ono što me zabrinjava, da bi to mogao biti netko koga znamo, rekao je muž. Muž nije u to vrijeme bio u spavaćoj sobi. Dvogodišnja kćerka je za vrijeme provale spavala u drugoj sobi.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: