Objavljeno: 19.11.2017 u 21:46 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

KADA IH POGLEDATE IZGLEDAJU KAO NORMALNE OSOBE, ali u toku noći oni se pretvaraju u nešto drugo! Ljudi u Aziji su zgroženi…

Ovo je istinita priča o braći koja su rođena i žive u Pakistanu. Naime, jedan od njih se zove Abdul Rašid i ima samo devet godina, dok se drugi zove Šoaib Ahmed i on ima trinaest godina.

braca-pakistan (1)

U toku dana oni su sasvim normalni i ponašaju se kao i svi njihovi vršnjaci, ali kada padne noć oni su potpuno drugačiji.

Oba brata pate od nekog oboljenja za koje niti jedan ljekar u Aziji nema konkretno objašnjenje, nego samo govore da je neka misteriozna bolest u pitanju. Kakva je to bolest i kako nastaje, teško da možemo saznati pravi odgovor!

Naime, u toku dana kada ima dovoljno sunčeve svjetlosti, dječaci su aktivni, idu u školu i druže se sa svojim vršnjavima, ali kada padne noć odnosno kada sunce zađe oni su potpuno drugačiji.

U takvim situacijama oni bivaju poput biljke, ne mogu da se pomijeraju i na neki način su paralizirani.

Njihov otac često kaže kako su njegova djeca ”solarna” , jer čim nestane sunca i njegove svjetlosti oni su neaktivni i izgube svu snagu koju su do tada imali. Samo jedan ljekar se javno oglasio o ovim dječacima, te rekao kako je ovo stanje djece veliki izazov za svakog ljekara, te da svi oni svakodnevno obavljaju testiranja, kako bi pronašli pravo rješenje za sve ovo.

braca-pakistan (2)

Već je do sada objavljeno više od 300 testova, ali niti jedno od njih nije uspjelo da da neki konkretan odgovor.

Iako ljekari smatraju kako je u pitanju neko oboljenje, otac ove djece smatra kako je neko na dječake bacio crnu magiju, pa kao posljedica toga dolazi do paralize njihvoog tijela tokom noći.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: